dimecres, 10 de gener del 2018

ELS MILLORS DE L'ANY 2017: ELS ÀLBUMS MUSICALS


Sí, encara es fan àlbums, o elapés en argot més primari... però costa de trobar un cantant o un grup que aguanti una obra completa d’una durada mínima de 30 minuts. Es tendeix –tendim- a la cançó aïllada: l’obra completa es fa, sovint per exigència de la discogràfica, però es ven poc i es recorda menys. Els mateixos músics, conscients de la imparable davallada de vendes del suport físic, majoritàriament tampoc s’ho treballen gaire, de manera que costa de trobar una obra compacta i amb totes les cançons a l’alçada.
A mi em passa cada any més, així que d’aquest passat 2017 només en presento 10; això sí,  tots ells altament recomanables

1.     LORDE, Melodrama
2.     AUSTRA, Future Politics
3.     THE XX, I See You
4.     SYLVAN ESSO, What Now
5.     BATHS, Romaplasm
6.     DEPECHE MODE, Spirit
7.     ZOLA JESUS, Okovi
8.     LALI PUNA, Two Windows
9.     OMD, The Punishment of Luxury
10.  MUNA, About U

Podeu fer un petit tast de cada a la llista de l’Spotify:


1 comentari:

  1. Konate al liverpool, en poques paraules dic moltes coses, un defensa ferri, amb un toc de pilota exquisit. Crec que és una grandíssima incorporació , a part crec que pot millorar el potencial i el magnífic nivell del club anglés. Crec que amb aquesta magnífica incorporació en el centre de la saga del club anglés vermell, poden aspirar a grans aspiracions per Europa. En fi, un defensa, una operació magnífica per el club red. Crec que el club alemà a deixat escapar una gran joya i una peça impresindible per el seu sistema de joc.
    Espero respostes.

    SI

    NO M'HO ESPERAVAAAAAA

    ResponElimina