dimecres, 26 de març del 2014

HAIM...


...o de com el R&B pot arribar a agradar-me. Perquè habitualment m’acaba posant dels nervis, però en el cas de les germanes Haim –no trobava al diccionari aquesta paraula, i per fi vaig descobrir que és un cognom- faig una excepció: en el seu cas, sintetitzadors i guitarres elèctriques fan de contrapès a una música que sense aquests instruments sonaria a festival d’Eurovisió.  És clar que el punt fort de les seues cançons és la veu, o més ben dit, les veus, potents i harmònicament treballades per tal que el contrast entre elles sigui una troballa més que un defecte, però el que personalment valoro més és la guitarra, en especial en la cançó The Wire -el tema estrella de Days are Gone, el seu darrer cedé-, on va agafant protagonisme a mesura que avancen els segons, fins acabar convertint-se en l’estrella.


Per cert, en aquest cas, de veus de figa tova, res de res, oi?

6 comentaris:

  1. Ja m'explicaràs quina versió del festival d'Eurovisió has vist tu! Mira que no agradar-te el R&B...

    Estan molt bé, aquestes germanetes.

    Haim és un nom hebreu.

    ResponElimina
  2. Gràcies per la informació sobre Haim, Enric. I si, aquesta cançó en especial els ha sortit rodona. A Eurovisió segurament quedaria de les últimes, haw, haw!

    ResponElimina
  3. El mateix sobre Eurovisió he pensat jo. Malgrat tot, són una mica pesadetes musicalment parlant...

    ResponElimina
  4. Per fiii, he pogut escoltar-les !!! Reconec que m'agraden i els jocs de veus que fan son molt xulos, mal em pesi no puc criticar que tinguin veu de bledes !!!
    Ja voldria Eurovisió comptar amb aquestes cançons!
    Santa Tecla leblanskyvisió, SI

    ResponElimina
    Respostes
    1. Haw, haw! Carme, m'agradaria molt una Leblanskyvisió. Sempre s'emetria des del cul de món, és clar ;)

      Elimina