dimecres, 19 de febrer del 2014

ELS MILLORS DEL SEGLE XXI (III): ESSEX ARMS



La producció d’en Darren Hayman és extensa, i sempre d’alt nivell. Cantautor preocupat per la història, l’amor i les relacions personals, Hayman treballa tant la música com les lletra de les cançons que canta, habitualment composades per ell.
A l’hora d’actuar i gravar, té el seu propi grup de músics, els Secondary Modern, i sovint s’acompanya també d’altres veus.
Essex Arms és per mi el seu millor disc fins ara, i forma part d’una trilogia –la trilogia d’Essex, on Hayman va néixer- que va començar el 2009 amb el més que bo Pram Town i acabà el 2012 amb el dificilíssim The Violence.
Les 12 cançons que composen Essex Arms són d’aquelles que s’escolten i s’escolten i s’escolten sense cansar-se, però de totes em quedo sens dubte amb la final, Nothing You Can Do About It, un simpàtic i romàntic final per a un bon disc, i en segon lloc, amb Calling Out Your Name Again, que compta amb la veu d’Emmy the Great i un vídeo on podem veure els dibuixos d’en Hayman.

Hayman és lleig: com que estic convençut que mai no llegirà aquest post, puc escriure sense problemes que sempre m’ha recordat un híbrid entre Jerry Lewis i Laszlo Carreidas; però la seua música és bella.



5 comentaris:

  1. Aquest blog està agafant un aire interessant. Serà cosa de santa Tecla.

    ResponElimina
  2. Haw, haw! Enric, no sé jo si la Santa deu estar massa feliç: els dos últims posts parlen de grups guitarreros, on els teclats no pinten res, o molt poc.
    Ara seriosament: crec que en música passa com en totes les manifestacions artístiques: és més senzill interpretar Goya que Pollock, Milo que Calder, i la guitarra que l'electrònica. Però anem avançant ;)
    I a tot això: Hayman és molt bo (i molt lleig!)

    ResponElimina
  3. "Que no mueran los feos" com en Hayman, és un verdader plaer sentir-lo.
    D'en Darren Hayman personalment em roba el cor January Songs i la nostra oliera particular. :)

    ResponElimina
  4. Ostres, la música és bona. Serà una qüestió dels qui tenen les dents enlaire i que necessiten ferros?

    ResponElimina
  5. Però que xulíssim és en especial el segon clip !!! Dibuix que balla a ritme musiquero !
    M'encanta... ;)

    ResponElimina